Waarom betaalt de wielerploeg het niet?

In de leeftijdscategorie waarin ik fiets, is er (nog) geen sprake van wielerploegen, maar van clubs. Deze clubs zorgen voor de trainingsfaciliteiten, maar hier houdt het helaas bij op. De rest van de kosten moet ik zelf zien te dekken, terwijl ik momenteel juist in een hele belangrijke fase van mijn (aanstaande) carrière zit: door mezelf te blijven ontwikkelen en goede resultaten te halen, kom ik vanzelf in beeld bij de echte wielerploegen.

Is het dan echt zo duur om aan wielrennen te doen?

Het antwoord is ‘ja’, want door mijn vele trainingen en wedstrijden slijt mijn materiaal nu eenmaal heel snel, waardoor dit regelmatig aan vervanging toe is. Dan heb ik het niet alleen over het belangrijkste onderdeel hiervan, mijn fiets, maar ook over kleding, accessoires en andere zaken. Daarnaast ben ik inmiddels op zo’n niveau dat ik ook wedstrijden in het buitenland rijd. Hiervoor zijn vaak (ook) overnachtingen nodig, die niet door de club worden vergoed.

Wat krijg ik ervoor terug?

Ik wil natuurlijk graag iets terug doen. Het lijkt mij mooi om de tegenprestatie te koppelen aan de regio, zodat niet alleen u er iets voor terugkrijgt, maar ik tegelijkertijd mijn steentje bij kan dragen aan Veenendaal en omstreken. Daarom ben ik van plan om dit jaar, in het Gilbertjaar, van Veenendaal naar Antwerpen te rijden: een tocht van zo’n 150 kilometer. Dat doe ik graag in een outfit met de naam van uw bedrijf erop-en dus verschijnt uw naam/bedrijfslogo na donatie op mijn wielershirt. De plekken zijn beperkt, dus wilt u verzekerd zijn van zulke reclame, wees er dan snel bij! De bedragen voor deze manier van sponsoring vindt u hier.

U kunt hier doneren  daarvan gaat 1/5 naar het gilbertjaar.

 

Sponsor Plaats Bedrag Nog Beschikbare plekken
Sponsor 1 Kraag + biesen van de mouw 150€  1
Sponsor 2 Linker borst 100€  1
Sponsor 3 Vlak op midderif 350€  1
Sponsor 4,5 1 Flank op de zij 100€  2
Sponsor 6,7,8,9 Rug onder 200€  4

 leg contact bij interesse